Bliski saradnici Aleksandra Vučića i njegovi mediji traže kriminalce da lažno svedoče!


Bliski saradnici Aleksandra Vučića i njegov kum Goran Veselinović zajedno sa njihovim medijima, čelnim ljudim Informera i Pinka i uz pomoć pripadnika MUP i pojedinih ljudi iz vlasti, aktivno traže lažne svedoke, među kojima i one sa kriminogenom prošlošću, i nude im novčanu nadoknadu da lažno svedoče protiv vlasnika Kurira i zaposlenih

Na udaru... Aleksandar Rodić
Na udaru… Aleksandar Rodić

BEOGRAD – Režim koristi državni aparat kako bi ucenio i pritiskao pojednice da lažno svedoče o ljudima iz Kurira, saznaje naš list!

– Bliski saradnici Aleksandra Vučića, uz pomoć pripadnika MUP i pojedinih medija čiji su vlasnici prijatelji premijera Srbije aktivno traže lažne svedoke, među kojima i one s kriminogenom prošlošću, i nude im novčanu nadoknadu da lažno svedoče protiv vlasnika Adria Medije i Kurira kao i zaposlenih.
Oni ucenjuju i privatne kompanije i institucije da montiraju afere, tako što tajno i neovlašćeno snimaju zaposlene Kurira, kako bi kasnije zloupotrebljavali i montirali snimke u svojim plaćeničkim medijima i tako pakovali lažne afere. Sve to rade kako bi diskreditovali vlasnika Adria Medije i Kurira Aleksandra Rodića i sam list Kurir – otkriva naš izvor koji učestvovao u jednoj od tih akcija.

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.