TRAGEDIJA U SAD-U Košarkaš prošao cijelu Europu i završio mrtav pod hrpom smeća u rodnom gradu!


Iz SAD-a nam stiže bizarna vijest. Momak koji je svojedobno obećavao svašta, a svoju je sreću našao u Europi, svoj je put tragično završio u – prtljažniku… Michael Wright, dečko poznat i prepoznat u Turskoj, sa 35 godina završio je svoj košarkaški i životni put.
U NBA ligi ipak nije prošao, tijekom sveučilišne karijere dijelio je svlačionicu s Kevinom Garnettom, međutim put ga je naveo prema Europi.
Dok je Garnett, njegov suigrač iz sveučilišnih dana, stvarao veliku američku košarkašku karijeru, Michael Wright se uputio prema Europi, gdje je branio boje Slaska, Albe, Hapoela, Bešitkaša, Turk Telekoma, Turova, Trabzona i Mersina. Sve do Choleta, gdje je igrao zadnje sezone.
No Michael Wright, odnosno Ali Karadeniz, kako ga se nazvalo u Turskoj zbog promjene državljanstva, vratio se u svoj Brooklyn, bez kojeg nije mogao živjeti. Doslovce…
Taj 35-godišnji košarkaš je, naime, u srijedu pronađen mrtav na zadnjem sjedištu svoga terenca prekriven gomilom smeća…

Na glavi je imao ogromnu ranu. Policija traga za počiniteljem, motivom i uzrokom ubojstva koje je potreslo košarkaški SAD… I cijelu košarku. Kako god završila istraga, radi se o tragediji za koju mnogi misle da vuče korijene u drogi. Šteta…

(jutarnji.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.