‘I MOJE DIJETE RADI VANI’ Pronašla torbu izbjeglice, evo što je napravila


“Ni u jednom trenutku nije mi palo na pamet zadržati torbicu koju sam našla ispod jednog sjedala autobusa. Polazim od sebe, nije to moje, oteto – prokleto! I ja imam dijete koje radi vani i nedajbože da izgubi dokumente i svoje najdraže stvari” rekla je Jelena Martić,

Dok je u utorak čistila autobus nakon prijevoza izbjeglica,ova 47-godišnja spremačica je pronašla torbicu Afganistanca Allija Rezija.

Zaposlena je u APP-u Požega sedam godina i često nakon prijevoza školske djece, kaže, pronađe izgubljene mobitele  i razne druge stvari.

Sve nađeno ostavi u prometnom uredu, da bi poslije izgubljeni predmet stigao do vlasnika, svjedoči šef brodske poslovnice APP-a Željko Kovačević, ponosan na Jelenu, piše Glas Slavonije.  Pronađenu Afganistančevu torbicu odnio je načelniku brodskog kampa te očekuje da će ona stići do vlasnika.

Kroz brodski kamp u protekla 24 sata prošle su 8524 osobe, čime se konačan broj migranata koji su ušli u Hrvatsku popeo na 366.251. Sve se rješava bez incidenata. Do sada je za izbjegličku krizu potrošeno gotovo 120 milijuna kuna i to je samo dio prvotno na raspolaganje stavljenih pet, a sada 16,43 milijuna eura europskog novca.

Dok Slovenci dižu ograde, a pojedinci duž čitave balkanske rute pojedinci gledaju kako se okoristiti na tuđoj muci, postoje oni zbog kojih smo ponosni što smo ljudi.

I ministar Ranko Ostojić zahvalio je Jeleni Martić kazavši kako zbog svoga postupka, u najmanju ruku, zaslužuje pohvalu.

Izvor: net.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.