FACEBOOK KAO SNAPCHAT: Messenger će uskoro imati opciju samouništavanja poruka


Facebook Messenger će uskoro imati novu opciju. Ako želite, nakon što ste napisali poruku nekome, moći ćete uključiti opciju brisanja poruke nakon sat vremena. Ovim potezom se proslavio servis za poruke Snapchat, a sada i Facebook uvodi istu mogućnost za milijardu svojih korisnika.

Opcija brisanja poruke će se jednostavno aktivirati. Naime, na vrhu ekrana će biti ikona pješčanos sata, koju će trebati dotaknuti za aktiviranje opcije. Ako ponovno kliknete na ikonu, opcija se gasi.

„Krenuli smo s testiranjem ove opcije u Francuskoj. Poruke koje same nestaju pružaju ljudima još jednu zanimljivu opciju koju mogu odabrati prilikom korištenja Messenger aplikacije. Očekujemo povratne informacije od korisnika kada budu isprobali opciju”, poručili su iz Facebooka.

fb1

Opcija je dostupna za svaki razgovor i može se aktivirati po želji. Gledajući slike aplikacije, razgovori u balončićima imaju uključenu opciju brisanja poruka. Umjesto dosadašnjeg plavog okvira sa bijelim tekstom, pojavit će se bijeli prozor.

Ovim potezom Facebook dodatno povećava rivalitet prema Snapchatu koji traje dvije godine. Sve je krenulo nakon što je Facebook navodno pokušao kupiti Snapchat za tri milijarde dolara, ali ga je odbio tadašnji izvršni direktor Evan Spiegle.

Izvor: net.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.