Hrvatska ide na Portugal, a evo tko nas onda čeka sve do finala!


– Svejedno nam je protiv koga ćemo igrati, pokazali smo koliko smo dobri i nikoga se ne bojimo

Nakon pobjede nad Španjolskom (2:1), Hrvatska je čekala rasplet u preostalim skupinama da bi saznala s kim će igrati u osmini finala. I nakon velike drame i pogotka Islanda protiv Austrije u 94. minuti saznali smo da će nam protivnik biti Portugal.

Nije to baš najsretniji rasplet za nas jer nikad ne znaš kad će Cristiano Ronaldoeksplodirati, ali protiv furije smo pokazali da se nikoga ne moramo bojati.

– Svejedno nam je protiv koga ćemo igrati, pokazali smo koliko smo dobri i nikoga se ne bojimo. Tko god bio protivnik, mi ćemo sedobro pripremiti, a na raspolaganju imamo sve igrače, rekao je još jučer Ante Čačić.

Međutim, u svemu ima i dobra stvar, a to je da nam se trijumfom nad Ronaldom i ekipom otvara ždrijeb do kraja. Naime, ako prođemo Portugal, u četvrtfinalu sigurno igramo protiv pobjednika utakmice Švicarska – Poljska.

Ono što je dalje sigurno jest da bismo u polufinalu izbjegli i velikane poput Njemačke, Italije, Španjolske, Francuske i Engleske, jer nisu u našem dijelu ždrijeba, amogući protivnici tada bi nam bili Wales, Mađarska, Belgija ili Sjeverna Irska.

b

Izvor: vecernji.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.