OBARA SVE REKORDE: Krupljanin Ermin Redžić Bubi nakon BiH, Srbije, Slovenije nastupa u Austriji a onda velika američka turneja


Neko ko je osvojio srca publike širom svijeta pojavom na Zvezdama Granda, Ermin Redžić Bubi osvaja sve redom. Grand produkcija vjeruje u veliku karijeru ovog Bosanca jer je potpuno drugačiji od svih Granovih pjevača a publika ga naprosto obožava.

Jedan je od rijetkih koji rade nastupe i u Srbiji. Nakon sjajnih koncerata, turneje po BiH,nastupa u Srbiji, mega koncerata u Sloveniji, Bubi dolazi i u Austriju a nakon toga ide na veliku američku turneju.

Svi željno očekuju Bubijevu pjesmu a ona izlazi uskoro, nadamo se da će ovo biti veliki hit. Bubi još uvijek nema djevojku tako da su mnoge djevojke na njegovim koncertima uz binu i podržavaju ga maksimalno.

Bubi je već 10 godina aktivan na estradi ali sada je doživio vrhunac karijere i sve ove godine nikada nije zapostavljen od publike.

Uvijek je imao svoje fanove koji odrastaju uz njega i njegove pjesme i to će mu kako sada stvari stoje na kraju donijeti veliku karijeru.

Dok ne izadje nova pjesma pogledajte maestralne nastupe momka, kakav će se rijetko pojaviti na Grandu.

Izvor: Cazin.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.