DRŽAVA RASPRODAJE: Već za šaku kuna možete kupiti automobil članova Vlade ili Sabora


Tvrtka TRCZ automobili u subotu, 24. rujna, organizira javnu dražbu 276 vozila koje su koristili djelatnici hrvatskog Sabora i Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija, javnih tvrtki te državnih agencija.
Kako piše na stranicama TRCZ-a, javna dražba bit će održana u Kazalištu na Peščenici (KNAP) u Ivanićgradskoj ulici u Zagrebu s početkomu 9 sati, a sva vozila mogu se prethodno pogledati 22. i 23. rujna od 10 do 14 sati na skladištu TRCZ-a u Donjoj Zelini, na adresi Donjozelinska 207.

Po načelu ‘viđeno-kupljeno’
Na dražbi mogu sudjelovati sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200 kuna, s tim da je prilikom uplate potrebno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina.
Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku pet dana uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine. Prodaja vozila obavlja se po načelu ‘viđeno-kupljeno’ i isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora.

Izvor: Net.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.