NOVI DETALJI ZAGREBAČKE ELITNE PROSTITUCIJE: Poznata fitness trenerica pronalazila klijente za moćnog svodnika


Dabi i njegove dvije suradnice nastavak istrage čekat će u istražnom zatvoru u Remetincu.
Doznali smo nove detalje lanca prostitucije što ga je u Zagrebu vodio jedan od najjačih balkanskih makroa Slobodan Dubajić poznatiji kao Dabi. Pružanje seksualnih usluga u stanu u Novom Zagrebu Dabi je, kako sumnjaju istražitelji, organizirao u ožujku ove godine.
Mjesecima tajno snimali svodnika
Čim je do policije stigla informacija Dabijev biznis stavljen je pod nadzor. Tajno je praćen svaki svodnikov korak, snimani su njegovi brojni kontakti. Doznalo se tako da mu je djevojke koje su pružale seksualne usluge pronalazila poznata zagrebačka fitness trenerica, koja je, međutim, već više puta osuđivana zbog sudjelovanja u prostituciji. Ona i njezina pomagačica pronalazile su i klijente za djevojke, te zajedno s Dabijem dijelile novac.
Pod sumnjom da je Dubajiću osiguravao klijenete našao se i zagrebački poduzetnik koji se inače bavi prodajom nekretnina. Nedavno je i sklopio jedan iznimno unosan posao u tom sektoru s ulagačima iz Kine.
Proslava uz prostitutke
Partneri su uspješnu suradnju odlučili proslaviti u društvu Dabijevih prostitutki, koje, međutim, kako su se kasnije požalile svom svodniku, s tim druženjem baš i nisu bile zadovoljne.

Na popisu klijenata što su ga istražitelji pronašli kada su upali u Dubajićev stan nalazio se i poznati ugostitelj iz okolice Zagreba. Doznajemo da Dabi seksualne usluge svojih djevojaka nije oglašavao na internetu, niti putem oglasnika, jer je među onima koji traže društvo prostitutki iznimno jednostavno doći do njegovog telefonskog broja i dogovoriti susret. Zna se i da su Dabijeve cure uvijek vrlo dotjerane, jer su mahom i puno mlađe od onih koje se inače pojavljuju na tom tržištu.
Međutim, ovoga puta zarada što su ju organizatori ostvarili, barem prema dokazima kojima se za sada raspolaže, nije bila toliko značajna kao u ranijim periodima kada je Dubajić uspijevao u dvije godine ostvariti i do dva milijuna nezakonite dobiti. Sada je u tri mjeseca zaradio tek nešto više od tisuću eura, koliko je, kao svoj dio dobila i fitness trenerica s kojom je surađivao.

Izvor: Net.hr
Izvor: Net.hr
Izvor: Net.hr
Izvor: Net.hr

Izvor: Net.hr