NEMA VIŠE KOORPORACIJSKIH LAŽI: Bilo koja vrsta raka može da se izleči za samo 2-6 nedelja!


Aleksandar Denkovik je na svom blogu Healthy Life Tricks napisao tekst na temu lečenja od raka, kako je i sam izgubio oca zbog ove bolesti, odlučio je da sa svima podeli ono što je pronašao i na taj način možda pomogne nekome ko boluje od ove bolesti.
Prenosimo njegov tekst u celosti.
Dr Leonard Koldvel tvrdi da se svaka vrsta raka može izlečiti za samo 2 do 6 nedelja. Pobrinite se da pogledate video ispod ovog članka. Bićete iznenađeni kada ga pogledate. Da, istina je, rak se može izlečiti. Nadam se da ćete biti zapanjeni koliko sam i ja bio kada sam pogledao video po prvi put.
Rak je jedna od najopasnijih i najsmrtonosnijih bolesti danas. Mnogo porodica je izgubilo nekog svog člana zbog ove smrtonosne bolesti. Moj otac je umro od raka kada sam imao 17 godina.
To je bilo izuzetno bolno iskustvo za mene i potpuno mi je promenilo život. Najgora stvar u vašem životu je da gledate kako rak izjeda vaše najbliže članove porode i prijatelje iznutra, a vi ne možee da uradite ništa po tom pitanju.
Kada sam pogledao video Dr Koldvela i njegov tekst, bio sam jako srećan i zapanjen, jer ne želim da gledam kako ljudi umiru od ove opake bolesti i njihove najbliže prijatelje i prodicu kako pati ukoliko ih izgube.
Rak može da napadne bilo koga. Nikad se ne zna ko će biti njegova sledeća žrtva.
Zato se pobrinite da pogledate ovaj video i počnite da verujete da ima nade za sve sadašnje i buduće pacijente obolele od raka.
Industrija raka je suviše prosperitetna da bi dozvolili lek za rak
Verovatno ste čuli za izraz “rak se može lečiti sa hemoterapijom i propisanim lekovima.“ Ali da li zaista verujete da ovi lekovi mogu da izleče rak?
Ja ne!
Potrošili smo sve što smo imali kako bismo platitli hemoterapiju i lekove za mog oca.

vestinet.rs