Besplatno školovanje na ITAcademy i BusinessAcademy za osobe s invaliditetom


Zbog velikog interesovanja za programe obrazovnih ustanova ITAcademy i BusinessAcademy, kompanija LINK group, u čijem sastavu su ove institucije, odlučila je da dio stipendija za besplatno školovanje dodjeli osobama sa invaliditetom.

Zahvaljujući stipendijama u vrijednosti od 40.000 eura, koje i ove godine poklanja LINK group – osnivač ovih obrazovnih ustanova, ukupno 20 stipendista će u narednih godinu dana steći praktična znanja i vještine iz oblasti programiranja, grafičkog i web dizajna, elektronskog poslovanja, preduzetništva, HR menadžmenta i drugih visokoplaćenih vještina.

Svi zainteresovani mogu da se prijave do 15. novembra 2016. godine slanjem motivacionog pisma i ostale potrebne dokumentacije na mail: [email protected]

Prilika za sticanje savremenih, naplativih znanja

Školovanjem na nekom od programa ITAcademy i BusinessAcademy

BusinessAcademy stipendisti će u narednih godinu dana potpuno besplatno moći da pohađaju predavanja nekih od najpoznatijih stručnjaka današnjice i usvoje primjenljive i tražene IT i biznis vještine, koje će im omogućiti da postanu konkurentni na tržištu rada.

Kao potvrdu stečenog znanja, budući polaznici ITAcademy i BusinessAcademy imaće priliku da dobiju međunarodno priznate certifikate, zahvaljujući kojima će ostvariti prednost rilikom zapošljavanja u oblastima savremenog poslovanja.

Učesnici konkursa mogu da izaberu bilo koji od programa pomenutih institucija. Broj prijavljenih koji iz godine u godinu raste pokazuje da vlada veoma veliko interesovanje za savladavanje vještina iz IT-ja i biznisa, što i ne čudi s obzirom na sve veću potražnju za stručnim kadrom iz ovih oblasti.

Obrazovanje dostupno svima

Stipendije kompanije LINK group dostupne su svim osobama sa invaliditetom bez obzira na mjesto prebivališta jer će, zahvaljujući razvijenoj online platformi za učenje, dobitnici stipendija moći da pristupe svim potrebnim materijalima preko interneta, u vrijeme kada im to najviše odgovara.

Stipendije se dodeljuju na teritoriji tri države u kojima postoje obrazovne ustanove kompanije LINK group: Bosni i Hercegovini, Srbiji i Rumuniji. Ukupna vrijednost internacionalnih stipendija je 40.000 eura, od kojih će u BiH biti dodjeljeno šest školarina.

Još jednom podsjećamo da je konkurs za stipendije otvoren do 15. novembra, a sve informacije o načinu prijavljivanja i uslovima konkursa saznajte OVDJE.

avaz.ba