Bivši član iluminata otkrio zamisli tajnog društva i što čine da im poraste moć


Jedan je od sedam osoba u povijesti iluminata koji su pristupili tzv. ritualu odlaska. Tvrdi da postoje tajne bunkeri svuda po svijetu u koje će najmoćniji pojedinici pobjeći u slučaju svjetskih katastrofa
U javnosti se pojavila objava bivšeg člana tajnog društva iluminata koji je u njemu proveo 47 godina života i o tome odlučio progovoriti. Njegova priča započela je 1964. godine tijekom pohađanja Harvarda. Postajao je sve bogatiji i utjecajniji, a s prijateljima je započeo suradnje s brokerima.
– Jednu večer prišla su mi dva muškarca u crnim odijelima, pozvali su me da otiđem s njima u podrum kuće koja se nalazili blizu mog studentskog doma. Tada su me posjeli i pitali jesam li spreman za dogovor. Polovično sam pristao, a u prostoriju je ušao najveći čovjek kojeg sam ikada vidio te je sjeo s nama za stol. Ne morate mi vjerovati, ali vrijeme je da se sazna istina – ispričao je.
Jedan je od sedam osoba u povijesti iluminata koji su pristupili tzv. ritualu odlaska.
Bunker u Brazilu samo za odabrane
U SAD-u, kako tvrdi bivši član iluminata, postoji 57 podzemnih bunkera, a 439 u cijelom svijetu. Svi bunkeri kontrolirani su i održavani od iluminata. Najveći bunker smješten je u Sao Paulu, Brazilu i može primiti 5000 ljudi na period od 10 godina. Upravo 5000 najbogatijih i najmoćnijih pojedinaca ovdje bi si osiguralo smještaj u slučaju izbijanja nuklearnog rata, prirodne ili neke druge katastrofe.
– Ne znam točan broj, ali od 439 bunkera u svijeta, njih 275 izgrađeno je isključivo u svrhu skloništa. Odsjedao sam u jednom od bunkera u Kini tijekom devedestih. Vrlo su luksuzni, kao da odsjedate u hotelu od 5 zvjezdica – opisuje skrivene lokacije.
U bunkerima se pohranjuju droge – velike količine kokaina, marihuane i heroina. Dokle god raste trgovina drogom i karteli postaju moćniji, raste moć i bogatstvo iluminata. Dio bunkera služi i kao krematorij kako bi palili svoje žrtve.
Tvrdi da je Program Aktivnog Auroralnog Istraživanja Visoke Frekvencije (HAARP) također stvaran. Nalazi se u podvodnom bunkeru u Tihom Oceanu, a može izazvati bilo koju prirodnu katastrofu koju iluminati žele izazvati. Bivši član tajnog društva uvjeren je da je ovaj proizvod izazvao uragan Katrina.
– HAARP je korišten za skretanje pozornosti. Dok je područje bilo u kaosu pozornost je usmjerena drugdje, a inženjeri su slani da se pripreme za izljevanje ulja u zaljev. HAARP kontrolira više država kolektivno, i budite sigurni, ako bude potrebe za prirodnom katastrofom, oni će je izazvati – kazao je.
Struktura vlasti u svijetu
Iluminati su strukturirani tako da postoji jedan do tri glavne vođe u većim regijama svijeta. Vjeruje da je u sjevernoj Americi glavni vođa Warren Buffet, zatim slijedi Ben Bernanke te Llyod Blankfein, CEO svjetske banke Goldman Sachs. Drugi “igrači” su Alex Jones, Bill Clinton, Rahm Emmanuel, Barack Obama i Timothy Geithner.
U Europi, prema njegovim riječima, Nicolas Sarkozy kontrolira većinu operacija u Europi i Africi. Bliski Istok kontolira Benjamin Netanyahu, ali ne u velikim razmjerima. Izrael služi kao marionetska država koja poslušno prati naredbe iluminata. Aziju kontrolira Vladimir Putin, a Kina je pristala dati dio moći iluminatima. Surađuju, ali nedovoljno da se potpuno uključe.
Bivši član iluminata dotaknuto se i tema cjepiva te planira širiti više informacija kako bi upozorio javnost da tajna društva zaista postoje i da uopće nisu toliko bezopasna.

vecernji.hr