Angelina Jolie i Brad Pitt postigli sporazum, bliski izvori to osporavaju: ‘Nije trajno’ 


Navodno je legalni sporazum odobren od strane nadležnih tijela za djecu, ali bliski izvori tvrde kako je Angelina pristala na to kako bi se u miru mogli dogovarati dalje za zajedničko skrbništvo.Angelina ne želi zajedničko skrbništvo, želi da se Bradovi sastanci s djecom nadziru.

Glasnogovornik Angeline Jolie izjavio je kako su ona i Brad Pitt postigli sporazum o skrbništvu njihove djece. No, s druge strane, drugi izvori bliski paru tvrde kako nisu uspjeli postići sporazum niti su trajno dogovorili njihove različitosti, a Pitt se i dalje planira boriti za zajedničko skrbništvo.

“Možemo potvrditi da su nadležna tijela za djecu potaknula legalni sporazum te suih potpisale obje strane. U skladu sa sporazumom, šestero djece ostat će s majkom teće djeca nastaviti odlazak terapeutu s ocem. Ovo su odredila nadležna tijela za djecu za njihovu dobrobit”, prenio je glasnogovornik.

“Nismo u poziciji komentirati detalje.(…) Vjerujemo da su sve strane posvećene zacijeljivanju obitelji i molimo vas za razumijevanje tijekom ovih teških vremena”, nadodao je.

Bliski izvori pak tvrde kako sporazum nije trajan nego neovisni korak Pitta i Jolie kako bi mogli raditi na daljnjim dogovorima.

Izvor: Vijesti.hr