Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju KIK, Galileo, AgroFructus, Coface, AVAG Holding…


Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

AgroFructus Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija u poslovanju sa svježim i prerađenim voćem i povrćem, oglašava natječaj za radno mjesto: Rukovoditelj HORECA kanala prodaje (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, a posao se sastoji od organizacije i operativnog ustrojavanja i razvoja HoReCa kanala prodaje. Imate li VSS društvenog smjera, te minimalno 4 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, ovdje ispunite brzu prijavu.

C Automobil Import zapošljava Zone Managera (m/ž). U opisu posla izdvaja se obilazak i animacija ovlaštenih distributera u zadanoj regiji unutar RH s ciljem ostvarenja komercijalnih rezultata – rad je na neodređeno uz uvjet probnog rada od 6 mjeseci. Idealan kandidat trebao bi biti fleksibilan, mobilan i komercijalno orijentiran te biti sposoban funkcionirati pod pritiskom. Opširnije potražite ovdje.Aluflexpack traži stručnjake orijentirane na rezultate, kontinuirano poboljšanje svih vidova poslovanja te uvođenje pozitivnih promjena. Trenutno se traže Poslovođe (m/ž) za radno mjesto u Drnišu. Poslovođa rukovodi procesom proizvodnje u smjeni, organizira prioritete prema strojevima sa svim raspoloživim radnicima i ostalim resursima, a vodi i nadzor o kvaliteti proizvoda (lakiranja, ekstruzije i tiska) i rokovima izrade. Tvrtka nudi izazovno, po mnogo čemu u Hrvatskoj iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja te profesionalni i osoban razvoj. Opširnije pronađite ovdje.

KIK je diljem Europe vodeći u prodaji na području tekstila i Non-Food artikala. Za središnji ured u Hrvatskoj traže: Djelatnika/-icu u odjelu koordinacije trgovina, poslovni/-a tajnik/-ca direktora za mjesto rada: Jablanovec, Zaprešić (Westgate Shopping City). Od radnih zadataka ističe se pouzdana potpora odjelu prodaje te administrativni i ostali organizacijski zadaci vezani uz vođenje uredskog poslovanja. Od uvjeta potrebna je minimalno SSS, kao i izvrsno poznavanje njemačkog i hrvatskog jezika u govoru i pismu. Opširnije pronađite ovdje.

Galileo zapošljava Voditelja trgovine (m/ž) u Dubrovniku. Vaša odgovornost je za uspješnost rada prodajnog tima u trgovini, kao i za ostvarenje postavljenih prodajnih ciljeva. Za prijavu je potrebna SSS, te 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Zanima li vas rad u uspješnoj tvrtki, te visoka razina samostalnosti i odgovornosti, ovdje ispunite brzu prijavu.

Dekra zapošljavanje za klijenta Konica Minolta traži Internog IT konzultanta (m/ž) za područje Zagreba. Odgovornosti ovog radnog mjesta uključuju analize ključnih zahtjeva, pripremu dizajna za vanjske programere, testiranje novih funkcionalnosti i sl. Za prijavu je potrebna VSS u informacijskim tehnologijama/ekonomiji, komunikativnost, te poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Opširnije pročitajte ovdje.

AVAG Holding za svoju centralu u njemačkom Augsburgu traži Kupca rabljenih vozila (m/ž) za odredišne zemlje Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju. Glavna zadaća je kupnja rabljenih vozila za klijente, te kontrola procesa nabave i koordinacije isporuke i količine vozila. Vrlo je važna spremnost na putovanja, te vozačka dozvola B kategorije. Za prijavu je poželjno iskustvo u autoindustriji, a preduvjet je i sigurna komunikacija na njemačkom i hrvatskom jeziku. Opširnije pronađite ovdje.

Renomirana europska financijska tvrtka Exclusive Change d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu oglašava zbog povećanja obima poslovanja slobodno radno mjesto Pravnika/ce. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje trgovačkog i radnog prava, te radno iskustvo minimalno 1 godine nakon položenog pravosudnog ispita. Tvrtka nudi priliku za dokazivanje, slobodu odlučivanja te odgovornost i zasluge za uspjeh. Opširnije pronađite ovdje.

Hill International za klijenta Rofix objavio je oglas za radno mjesto:  Programer ERP – Navision (m/ž). Na ovom poslu ćete biti odgovorni za sljedeće zadatke: Razvoj postojećih ERP sustava Navision, tehnička podrška za Navision, međunarodna podrška za Navision korisnike, rad s vanjskim partnerima i sl. Poželjno je i iskustvo kao programer za Microsoft Dynamics NAV. Opširnije pronađite ovdje.

Coface zapošljava Administrator/icu u odjelu boniteta. U opisu radnog mjesta izdvaja se samostalno obavljanje ažuriranja osnovnih informacija o svim registriranim tvrtkama i subjektima u RH i u okruženju (Bosna i Hercegovina, Kosovo), unos službeno objavljenih ili dostavljenih financijskih izvještaja od strane subjekata u bazu, i sl. Mogućnost zapošljavanja je na neodređeno nakon isteka roka od 6 mjeseci.
Brzu prijavu ispunite ovdje.

poslovni.hr