Nekad je slamao ženska srca, a sad stupa u brak s bogatim gej Arapom 


Tokom gostovanja u showu Ellen DeGeneres, Ricky Martin potvrdio je zaruke s arapskim umjetnikom Jwanom Yosefom. Prvi je to put da nekad najveći slamatelj ženskih srca najavljuje vjenčanje, a zaručnički prsten ponosno je pokazao pred kamerom. Ispričao je da se u Jwana zaljubio preko njegovih umjetničkih djela.

– Vidio sam njegova djela i poludio jer mi se zbilja sviđa to što on radi. Stvarno je originalno. Tako sam ga s vremenom kontaktirao i ostatak priče znate – ispričao je pjevač.

Martin je otkrio i neke detalje prosidbe. Ispričao je da je Jwanu prvo rekao da želi provesti cijeli život s njim, a onda ga je pitao i želi li se vjenčati s njim.

– Rekao je DA, bilo je predivno – prisjetio se Ricky trenutka kad je njegov sada već zaručnik potvrdno odgovorio na njegovu prosidbu.

Vezu s Jwanom prvi put je na društvenim mrežama potvrdio u martu, a na crvenom tepihu prvi put su se zajedno pojavili u maju u Tokiju.

Ricky ima osmogodišnje blizance Mattea i Valentina, a 2014. godine prekinuo je vezu s ekonomistom Carlosom Gonzalezom Abellom.

Da je gay, Ricky je javno otkrio 2010. godine na svojoj službenoj internet stranici.

Izvor: avaz.ba