Reper u teškom stanju: Beyonce moli Jay-Z-ja da pomogne poludjelom Kanye Westu 


Kanye i Jay-Z su nekada bili najbolji prijatelji, ali je u posljednjih par godina njihov odnos zahladnio.

Iako se nedavno žestoko obrušio na nju i njezinog supruga, Beyonce je odlučila pomoći Kanye Westu, koji je ovaj tjedan završio u mentalnoj instituciji.

Kako prenose strani mediji, Beyonce moli svog supruga Jay-Z-ja da se čuje sa problematičnim reperom kako bi mu pomogli da prebrodi ovaj težak period. Kanye i Jay-Z su nekada bili najbolji prijatelji, ali je u posljednjih par godina njihov odnos zahladnio.

Pojedini izvori tvrde da je upravo Beyonce kriva za to, jer se ne želi družiti s nikim tko ima veze s obitelji Kardashian.Kako prenose strani mediji, Beyonce moli svog supruga da se čuje sa problematičnim reperom kako bi mu pomogli da prebrodi ovaj težak period. Kanye i Jay Z su nekada bili najbolji prijatelji, ali je u poslednjih par godina njihov odnos zahladneo. Pojedini izvori tvrde da je upravo Beyonce kriva za to, jer ne želi da se druži sa Kim Kardashian.

“Beyonce pokušava uvjeriti Jaya da prošlost ostavi u prošlosti, a on je odlučio poslušati svoju suprugu kad je vidio u kakvom se problemu nalazi njegov prijatelj. Bez obzira na sve što se dogodilo između njih, Kanye je uvijek bio poput mlađeg brata Jayu i on ga je smatrao svojom obitelji”, rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Izvor: vijesti.hr