PERNAR OŠTRO O HDZ-U: Oni su veliki Hrvati, a svi mi koji nismo u HDZ-u smo izdajice, komunjare…


Razlog zašto HDZ-ovci žele vraćati ljude u prošlost usprkos svemu što se u ratu događalo, a ne služi im na čast, leži u tome što nisu u stanju osigurati bolju sadašnjost ili budućnost – piše Ivan Pernar na Facebooku.
Potom nastavlja:
“Sve što im je preostalo jest da mašu zastavom i viču kako su veliki Hrvati, a svi mi koji nismo HDZ-ovci smo izdajice, komunjare, Srbi itd.
Ta retorika mržnje, isključivosti, te otvorene ili prikrivene agresije svojstvena je mnogima od njih, na kraju krajeva, na svojoj sam koži osjetio kako je to kada vas uzmu na zub.
Nažalost, niti nacionalne stranke ostalih naroda u bivšoj Jugoslaviji nisu mnogo drukčije i to je najveća tragedija, dok naši narodi propadaju i nestaju, političke vrhuške svih naroda bivše Jugoslavije pune svoje novčanike i pritom kao da se natječu u tome tko će se više pokloniti Zapadu.
Vodeći slugansku politiku, oni ponižavaju i sebe i narod, sebe moralno, a narod materijalno. Pozivam sve dobre ljude u svim narodima da odbace politiku sluganstva, poniženja i gubitka ljudskog dostojanstva, prvo u svojim srcima, a kasnije i na izborima. To je jedina nada u bolje sutra na ovim prostorima.”
Toj objavi, nešto kasnije je i dodao:
“A upravo ti isti HDZ-ovci trebaju znati da je to njihovo razmišljanje produkt njihovog odrastanja i odgajanja u jednoumnom sistemu komunizma. Oni su upravo to što najviše osuđuju.
U naciji u kojoj svi isto razmišljaju, nitko u biti ne razmišlja.”

totalinfo.hr