Drama u Beogradu / Majka i kćerka sa trojicom muškaraca napale i otele mladića


U Beogradu se oko 13:00 sati odvijala prava drama.

Naime u autopraonici u Kumodraškoj došlo je do incidenta, kada su majka i kćerka u društvu trojice muškarca upale i počele fizički da napadaju radnika, koga su na kraju silom ugurali u kola i odvezli se.

Muškarac u automobilu “fiat punto”, te majka i kćerka sa dva muškarca u BMW-u došli su i počeli fizički i verbalno maltretirati radnika R. R (32), saznaje Blic.

“Odjednom smo čuli ciku i vrisku. Kad smo izleteli, videli smo da u ‘puntu’ sedi muškarac, a dve žene i dva muškarca tuku radnika i jure po perionici”, rekao je vlasnik autopraonice.

Majka i kćerka koje su maltretirale radnika drže drugu perionicu na Novom Beogradu, u kojoj je R.R. radio do prije nekoliko dana.

“On je teškog materijalnog stanja, živi sam bez roditelja na Vidikovcu. Rekao nam je da nije mogao više da izdrži na starom radnom mestu, da je bukvalno pobegao od njih dve, ali ne znamo zašto”, ispričao je vlasniik.

Nakon incidenta grupa se, kako saznajemo, odvezla u autopraonicu koja je u vlasništvu majke i kćerke. Prema riječima očevidaca iz objekata u blizini ove autopraonice, svađa se nastavila, a ubrzo je intervenisala policija.

Istraga je u toku.

radiosarajevo.ba