RADA ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Evo šta SVE ima moj Haris! 


“Sa pjevačicom nije lako. Sa pjevačicom može da bude samo pjevač. On može da razumije, neko ko razumije nastupe. Diskoteke, klubove drže uglavnom muškarci. Ja sam jedino žensko u bekstejdžu, kako ja to nekom da objasnim. To neko ko nije u ovom poslu ne može da razumije. Ja nakon nastupa idem pravo u hotel. Uradite to kao ja. Spojite se sa nekim ko je iz vašeg posla“, rekla je Rada i dodala da je izvikla pouke iz prethodnih veza.

“Svi imamo mane, i mi i oni, ali treba znati na šta da se zaćuti, treba biti i lukav. Nekada treba biti i tolerantan. Ja smatram za sebe da sam pametna u vezi. Nisam bila ranije ali sada jesam. Nama je svaki dan kao da je prvi dan, a to ne bi bilo tako da sam zvocala za sve što mi je smetalo. Mislim da je najvažnija strast i hemija. To, kada te nešto pogodi… Baš sam se zaljubila“, rekla je Rada u emisiji “Ja to tako“.

“Ja sve imam u njemu, hoću da se hvalim. On je sportista, nije stipsa, daje bakšiše… on je jednostavno neko ko voli ljude, sa 22 godine ima milion planova, smišlja kako da se obezbedi kuća, porodica. Vrlo je dogovoran, stabilan“, ponosna je zaljubljena pjevačica.

Izvor: bihac.club