Rada Manojlović izbačena iz stana!


Rada Manojlović je prošlog ljeta u luksuznoj lokaciji pronašla stan i dala pozamašnu kaparu kako bi se uselila u njega sa dečkom Harisom Berkovićem, ali sada je iz njega izbačena jer nije imala ostatak novca.

Baš u to vrijeme, dok je sa Harisom birala namještaj za ljubavno gnjezdo, pjevačica je dobila ponudu da snimi “Dva promila” i “Pola dva”, a te pjesme nikako nije željela da propusti, te je novac koji je spremila za nekretninu uložila u karijeru.

– Projekat “Pola dva” koštao je Radu 20.000 eura, a ona je poznata po tome da ne želi da štedi kada je njena karijera u pitanju. Ne pretjeruje kada kaže da je od novca koji je zaradila pjevanjem do sada mogla da kupi tri stana u Beogradu, ali kada bi podvukla crtu i sabrala sve što je uložila u karijeru, vjerujem da bi joj se od sume zavrtjelo u glavi – započinje priču za VIP magazin izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Međutim, Rada je oduvijek sanjala da kupi stan u Beogradu, a ljetos joj se ukazala sjajna prilika, kada je našla savršenu nekretninu na Vračaru. Dala je kaparu za stan, a vlasnika je zamolila da je sačeka mjesec-dva kako bi sakupila ostatak novca. Dogovor je pao, te se Rada uselila u stan sa Harisom i odmah počela da ga oprema – kaže  izvor.

– Kupili su cjelokupan namještaj, opremili su kuhinju i spavaću sobu, ali kako se u to vrijeme desilo da joj ponude nove pjesme, Rada se nije mnogo premišljala i riješila je da novac koji je spremila za stan uloži u posao – kaže izvor i dodaje da su problemi nastali onog trenutka kada je vlasnik stana za koji je Rada dala kaparu shvatio da neće na vrijeme dobiti svoj novac.

– Čovjek jednostavno nije imao razumijevanja za nju, iako mu je čvrsto obećala da će isplatiti sve što mu duguje. Nije želio da je čeka ni dan više od dogovorenog datuma, ali ga je Rada ipak ubijedila da se strpi za novac još neko vrijeme. Sjela je sa njim i objasnila mu da ni po koju cijenu ne želi da ostane bez krova nad glavom, ali da je, zbog nepredviđenih troškova, ostala bez većeg dijela novca za stan. Tražila mu je još dva mjeseca da je sačeka, a obećala mu je da će ga na kraju i častiti – kaže naš izvor i objašnjava:

– Međutim, kako je vrijeme prolazilo, shvatila je da će joj biti teško da sakupi novac za stan, pogotovo jer je u tom periodu morala da izdvoji pozamašnu sumu za spotove za pjesme “Pola dva” i “Dva promila”, a poznato je da ne žali novca kada je njena karijera u pitanju. Negdje u tom periodu su joj ponudili pjesmu “Život na Mesecu”, koju takođe nije željela da propusti, te je ponovo odlučila da potroši dio novca koji je ostavila za nekretninu. Međutim, tada je shvatila da ni tada neće uspjeti da ispoštuje dogovor sa vlasnikom stana, pa je na kraju bila prinuđena da odustane od ljubavnog gnjezda –kaže izvor i dodaje:

– Čovjek nije mogao da vjeruje da se ponovo dešava ista stvar, te je Radi poručio da se iseli što prije. Istog dana kada mu je saopštila da ni nakon nekoliko mjeseci neće dobiti novac, stavio je stan na tržište, a samo nedjelju dana kasnije pronašao je novog kupca. Rada je dobila kaparu natrag, iako je nekoliko mjeseci u tom stanu živjela potpuno besplatno – zaključuje  izvor za kraj.

 

Izvor:Express