Pogledajte kako je učenik u Koprivnici nokautirao profesora na maturskoj zabavi


Vijest o burnoj maturskoj zabavi u koprivničkom hotelu “Podravina” jučer je bila jedna od najčitanijih, a sada se pojavio video trenutka kad je učenik nokautirao profesora, javlja “ePodravina”.

Video prikazuje nekoliko trenutaka prije incidenta i ples učenika, a vidi se i profesor koji je među njima bez majice. Odjednom, kroz gužvu, u njegovo lice dolijeće šaka, nakon koje on pada na pod, a učenika koji je uputio udarac smiruju njegove kolege.

Podsjetimo, jedan od profesora Obrtničke škole dobio je šaku u glavu na maturskoj zabavi, a udarac mu je zadao jedan od učenika.

  • Profesor je popio i počeo je skidati majicu. Već je nekoliko puta pao prije toga zbog alkohola. Učenici su to krenuli snimati, a njega je to razljutilo i gurnuo je jednog učenika, al on nije čak ni pao, malo je zateturao. Onda je učenik njemu odlučio vratiti pa ga je udario šakom. To se dogodilo unutra, a nakon toga su se učenici međusobno vani potukli, dok je ozlijeđeni profesor krvav sjedio na klupi i čekao Hitnu pomoć. Jedva da je bio pri svijesti s obzirom na to koliko je pijan bio – rekao je jedan očevidac.

Pozvana je Hitna pomoć i policija, a neslužbeno se saznaje da je nastavnik imao i veću količinu alkohola u krvi.

 

 

Izvor:Avaz.ba