Beskućnik pronašao i vratio novčanik pun novca, no nije očekivao da će dobiti tako veliku zahvalu i nagradu


Vlasnik novčanika Owner Nitty Pongkriangyos (30) razveselio se kad je saznao da su ga pronašli, a Woralopu je iz zahvalnosti ponudio posao u tvornici u Bangkoku
Tajlandski beskućnik Woralop (44) posjedovao je svega 2 kune prije nego li je naišao na novčanik u kojem se nalazilo 3860,00 kuna.
Izgubljeni novčanik prijavio je policiji i vratio ga sa svim dokumentima i novcem u njemu, kako piše Metro.
Vlasnik novčanika Owner Nitty Pongkriangyos (30) razveselio se kad je saznao da su ga pronašli, a Woralopu je iz zahvalnosti ponudio posao u tvornici u Bangkoku.
Tridesetgodišnjak je prvotno planirao nagraditi Tajlanđanina sa 400 kuna, ali odlučio mu je ponuditi posao. Donedavni beskućni tako je sada zaposlena osoba. Za svoj posao dobiva oko 2,000 kuna mjesečno uz plaćen smještaj.
“Woralop je izvrstan dokaz da se dobrota isplati. Kada ste dobri prema nekome, osoba će vam uzvratiti”, prokomentirala je Nittyjeva djevojka Tarika.
“Zahvalan sam što sam dobio priliku da promijenim svoj život. Usrećuje me imati čist krevet za spavanje. Zahvaljujem se Nittyju i Tariki na ukazanoj ljubaznosti”, poručio je Woralop

vecernji.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.