BIZARNO Indijac bio ubjeđen da je nakon seksa s muškarcem ostao trudan!


Jedan 52-godišnjak je prebačen u psihijatrijsku ustanovu nakon što se njegova porodica više nije mogla nositi s njegovim tvrdnjama.

Šest mjeseci se neprestano žalio da osjeća čudno micanje u trbuhu što ga je dovelo do zaključka da je trudan. Uprkos svim uvjeravanjima, odbijao je prihvatiti da muškarci ne mogu zatrudnjeti.

Muškarac se počeo i ponašati kao trudnica: ostajao bi u krevetu da se odmori i nekoliko mjeseci izbjegavao naporan rad, odbijao je neku hranu te čak tvrdio da pati od mučnina.

Po dolasku u kliniku u Kozhikodi, priznao je da je prakticirao seks s drugim muškarcem i da je dijete začeto tokom tog odnosa. Iznenađeni doktori obavili su nekoliko testova koji, međutim, nisu otkrili ništa neobično.

– Nikad se još nismo susreli s nečim ovakvim.U mladosti se češće upuštao u homoseksualne odnose što je vjerovatno doprinijelo njegovim uvjerenjima. No njegova homoseksualnost nije bitnije utjecala na njegov brak – rekli su doktori, te dodali:

– Obično vidimo sindrom “muških trudnica”(kuvada) kod nekih budućih očeva koji pokazuju određene simptome trudnoće poput mučnine, dobivanja na težini ili problema sa spavanjem kad njihove partnerice zatrudne – rekli su doktori.

Doktori kod muškarca nisu našli nikakve dokaze halucinacija, depresije, poremećaja osobnosti, niti ičega sličnog.

Nakon pregleda, muškarcu je propisan psihoaktivni lijek te je ostao pod doktorim nadzorom.

Izvor: Avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.