Debeo novčanik ili nešto drugo:Šta žene žele od muškaraca koji nemaju mnogo novca


Djevojke su rekle da postoji mnogo stvari koje one osim novca traže kod svog savršenog muškarca.

Iako se često priča o tome da žene uvijek traže muškarce s debelim novčanicima, svi znaju da je to djelimično tačno i da će se djevojke zaljubiti i u muškarce koji nisu finansijski jaki. Međutim, postavlja se pitanje, šta djevojke traže kod muškaraca koji nemaju novca.

Portal “muskimagazin.rs” je uradio nekoliko anketa u nadi da će odgovoriti na ovo pitanje. Djevojke koje su bile ljubazne da im odgovore na ova pitanja su rekle da postoji mnogo stvari koje one osim novca traže kod svog savršenog muškarca. Ovo su njihovi odgovori:

  1. Fizički izgled

Na prvom mjestu se nalazi fizički izgled. Djevojke su rekle da novac nije toliko bitan koliko izgled muškaraca i da, ako muškarac nije privlačan, djevojkama novac neće priuštiti veliko zadovoljstvo. Muškarac mora imati držanje, dobar stil i mora biti uredan. Naravno, fizički atributi poput velikih ruku, jakih leđa i isklesanog stomaka su poželjni.

  1. Smisao za humor

Djevojke ne vole dosadne i tipove koji “smaraju”, već traže nekog ko će ih nasmijati i sa kim će im biti zanimljivo. Zato oni koji imaju dobar smisao za humor prolaze tamo gdje milioneri ne mogu.

  1. Romantičari

Djevojke također traže muškarca koji će učiniti sve da se one osjećaju posebno i koji će na sve načine demonstrirati svoju ljubav. Zbog toga dobro prolaze muškarci koji su romantični i koji se ne stide da kažu „Volim te“ nekoliko puta u toku dana.

  1. Seks-majstori

Htjele one to da priznaju ili ne, ženama je važno kakav je muškarac u krevetu. Jedna od naših ispitanica je rekla „ Novac vas ne može zadovoljiti u krevetu“, i tu se sa njom potpuno slažemo. Ako ste muškarac koji svoje talente pokazuje ispod pokrivača, onda ćete biti vrlo uspješni kod žena.

  1. Razumijevanje

Skoro sve žene su rekle da od muškarca očekuju podršku i razumijevanje i da je to čitava suština uspješne i duge veze. Muškarci koji razumiju i rješavaju sa djevojkama njihove probleme ubrzo postaju savršeni muškarci.

 

Izvor:Avaz.ba