Habibov otac bijesan na sina zbog ponašanja nakon borbe: Bit ću veoma strog prema njemu


Otac i trener MMA borca Habiba Nurmagomedova Abdulmanap Nurmagomedov, kazao je da će biti veoma strog prema svom sinu zbog ponašanja nakon borbe protiv Conora McGregora.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Podsjećamo, Habib je u četvrtoj rundi stigao do pobjede nakon što je Irac predao borbu, a nakon meča nasrnuo je na članove njegovog tima koji su se nalazili u publici, zbog čega ga očekuje vjerovatno drastična kazna UFC organizacije.

Odmah nakon meča Habib je kazao da će ga otac sigurno kritikovati zbog nepromišljenog poteza, a reakcija trenera i oca UFC šampiona stigla je veoma brzo. On je rekao da Habiba očekuje najteža kazna, a to je njegov stav prema njemu.

“Habiba vjerovatno čeka najteža kazna, a to je moj stav prema njemu. Bit ću veoma strog zbog ovoga, upozorio sam ga prije borbe i on zna da je meni disciplina na prvom mjestu”, rekao je Abdulmanap Nurmagomedov.

Također, Abdulmanap je rekao da njegov sin u oktagonu može raditi šta god poželi, ali ne i izvan njega.

“U oktagonu može raditi šta god hoće, ali ne i van njega. Pa u publici su i djeca, žene, stranci…”, dodao je Abdulmanap, najpoznatiji dagestanski MMA trener.

Otac i trener UFC šampiona nije bio u Las Vegasu na najvećem meču u historiji jer nije dobio američku vizu.

klix.ba