Milanović proglasio pobjedu: Nema prevare, nema predaje!


ZORAN MILANOVIĆ, za kojega još uvijek neslužbene informacije govore kako je da izborima za predsjednika SDP-a održanima u subotu uvjerljivom razlikom pobijedio protukandidata Zlatka Komadinu zahvalio je navečer na Facebooku članovima SDP-a.

“Nema prevare, nema predaje. Hvala vam svima”, objavio je Milanović.

Da će Milanović i u naredne četiri godine voditi stranku na društvenim je mrežama objavio i Mirando Mrsić.

“Drage moje SDP-ovke i SDP-ovci, ponovno smo pokazali koliko smo velika, jaka i napredna stranka. Izabrali smo naš smjer, izabrali smo Zorana Milanovića, izabrali smo predsjednika koji će nas sve zajedno povesti u nove pobjede. Nakon Konvencije za dva tjedna, jedinstveno moramo uprijeti kako bismo na izborima koji dolaze građankama i građanima Hrvatske ponudili viziju i put u bolju budućnost”, napisao je Mrsić.

Podatke o odazivu i neslužbene rezultate izbora na kojima je predsjednik stranke biran sustavom “jedan član – jedan glas” objavit će Središnja izborna komisija u 21 sat, a neslužbeno se doznaje da je za Milanovića glasovalo oko 60 posto članova koji su izišli na izbore.

Milanović je, kako se doznaje, pobijedio i u Zagrebu i Splitu, organizacijama čiji su čelnici u kampanji podržali Komadinu.

Iznenađenje je i relativno nizak odaziv u Rijeci, gdje je na izbore izišlo tek 40-ak posto SDP-ovaca, a po neslužbenim informacijama, Komadina je u tom gradu pobijedio sa 60-ak glasova više.

Izvor: Index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.