Mladić metalnom šipkom silovao sedmogodišnju djevojčicu


Novo brutalno silovanje postreslo je indijsku javnost, nakon što su objelodanjeni detalji seksualnog zlostavnja 21-godišnjeg mladića nad djevojčicom od 7 godina.

Djevojčica, čije ime nije navedeno, namamljena je u park Semapuri u New Delhiju slatkišima i novcem od strane komšije, koji joj je nakon toga nasilno oduzeo nevinost, zlostavljajući je metalnom cijevi kojom je više puta ugurao u njen polni organ. Nakon toga, on je devojčicu vratio kući sa obilnim krvarenjem zbog kojeg je odmah po hospitalizovanju da ide na operaciju.

21godišnji silovatelj je priveden i uhapšen odmah po svjedočenju žrtve, saopštili su iz policije.

Javnost je o slučaju obavijestila Swati Maliwal, predsjednicu Komisije za žene u New Delhiju, preko objave na svom Twitter nalogu.

Kako je napisala, o djevojčici se brinula samo majka i njoihovo materijalno stanje je bilo veoma teško, što je silovatelj znao i iskoristio je.

– Ne mogu da opišem patnju kroz koju prolazi. Veoma je neuhranjena, a čeka je velika životna borba. Mi ćemo je podržati i tražićemo smrtnu kaznu za krivca. Apelovaću da joj se isplati i novčana nadoknada za pretrpljeni bol, napisala je ona.

Kako prenose indijski mediji, napadač je priznao djelo zbog kojeg ga se i porodica odrekla.

Njegova trudna žena je izjvaila da je on ima problema sa alkoholom, ali da nije mogla ni da sanja da je u stanju da uradi nešto tako zvjerski, dodajući da se nada da će policija donijeti pravdu djevojčici.

Izvor:Fokus.ba