NAKON ISPADANJA IZ LIGE ŠAMPIONA OSIPA SE EKIPA PSŽ-a Odlaze največe zvijezde, Neimar i Mbape već znaju novi klub


PSŽ je ponovo ispao u osmini finala Lige šampiona, imali su 2:0 na “Old Trafordu”, ali su na “Parku prinčeva” poraženi sa 1:3, te “Đavoli” idu dalje, a Mbapeu, Nejmaru i družini ostaje da se bore za trofeje u Francuskoj, mada su Ligu 1 praktično već osvojili.

Ljeta 2017. godine PSŽ je za oko 400 miliona eura doveo Nejmara (222m) i Kilijana Mbapea (180m), sa ciljem da “ušati” trofej konačno stave u svoje vitrine.

Daleko su nakon dvije sezone od takvog uspjeha, a Real Madrid pažljivo prati situaciju.

Madriđani su nakon tri uspješne sezone sa Zidanom, ove sezone već početkom marta ostali bez šansi za bilo koji trofej, matematički se još boje za Primeru, ali 12 bodova minusa u odnosu na Barsu govori da se ni tu neće lijepo provesti.

Očekuju nas velike promjene u Madridu, još se ne zna ko bi mogao da bude trener, dosta imena je u igri, čini se da je jedino jasno da to neće biti Santijago Solari.

Madriđani već par godina pokušavaju da dovedu Nejmara i Mbapea u svoje redove, a jasno je i da dvojac nema ništa protiv prelaska na “Bernabeu”.

Nejmar je izjavio da je Real jedan od najvećih klubova na svijetu i da bi svaki fudbaler volio da igra za klub iz Madrida, dok je odavno poznato da je Mbapeov dječački san da ponese dres “kraljevskog” kluba.

Novi neuspjeh PSŽ u Ligi šampiona mogao bi da ubrza njihov prelazak na “Bernabeu”, Real bi mogao da proda Iska, Bejla, možda i Asensija i tako sakupi novac za kupovinu nekih od najvećih svijetskih zvezda, pa tako i Nejmara i Mbapea.

Pita se naravno i PSŽ, ali nakon novog razočarenja u LŠ, klub sa “Parka prinčeva” bi mogao da promjeni filozofiju, što bi moglo da znači i odlazak najvećih zvijezda.

sport.ba