Nastavnica imala seks sa 13-godišnjim učenikom, dobila 20 godina robije!


Dvadesetosmogodišnja nastavnica Britani Zamora (Brittany) iz Arizone, koja je imala seksualne odnose sa 13-godišnjim učenikom dok je njegov kolega iz razreda sve gledao, osuđena je na 20 godina zatvora. 

Ona je dječaka nagovorila na seks u njenom automobilu i u učionici, piše “The Sun”, a slala mu je i svoje gole fotografije. Ovaj magazin prenosi i da je prilikom seksualnog odnosa u učionici dječakov kolega iz razreda držao stražu. 

Ona je uhvaćena nakon što su dječakovi roditelji počeli sumnjati zbog brojnih poruka koje mu je slala. Nakon što je 13-godišnji dječak priznao da ima seksualne odnose s učiteljicom, roditelji su je prijavili školi i policiji. 

Trinaestogodišnji dječak nastavnici je slao ljubavne poruke, u kojima joj je, između ostalog, pisao da je seksi, a brojne poruke slala je i ona njemu. U jednoj mu je poruci čak napisala i da se želi seksati s njim svaki dan bez vremenskog ograničenja, prenosi “The Sun”.

Nastavnica je danas priznala krivicu po deset tačaka optužnice koja je tereti za seks s maloljetnikom. Tu su i dvije tačke optužnice za zlostavljanje i dvije za pokazivanje seksualno eksplicitnog materijala maloljetniku. Na izricanju presude, kada je osuđena na 20 godina zatvora, Zamora je plakala. 

Dječakova majka rekla je da mu je učiteljica ukrala nevinost, izdala povjerenje roditelja i zauvijek promijenila dječaka. 

Majka dječaka sa suđenja je poručila učiteljici kako se nada da će svaki budni trenutak u zatvoru provoditi razmišljajući o užasnom zločinu koji je počinila i koji ju je doveo iza rešetaka. 

avaz.ba