Nova sezona “Zvezda Granda”: Popović dao 100.000 eura Severini da se svađa sa Jelenom Karleušom


U novoj sezoni “Zvezda Granda” Severina Kojić će se pridružiti ljutoj suparnici Jeleni Karleuši u žiriju popularnog takmičenja

Saša Popović ponudio je 100.000 eura Severini kako bi se našla rame uz rame s Karleušom, koja ju je godinama javno prozivala da ne zna pjevati, da joj krade ideje itd.

Popović je odlučio da od septembra napravi bum u “Zvezdama Granda”. Pozvao je snajku svog prijatelja Kebe i ponudio joj 100.000 eura da bi došla u žiri. Saša je odriješio kesu jer vjeruje da je Seve džek-pot za gledanost. Ona je rekla da joj je ponuda primamljiva i da će mu uskoro javiti konačnu odluku – otkriva izvor za srbijanske medije.

Popović, prema tvrdnjama tamošnjih medija, očekuje ozbiljan okršaj pjevačica.

Bit će interesantno gledati dvije zvijezde kako se svađaju u emisiji. One se godinama ne podnose, a javni rat su započele kad je Severina objavila duet sa Sajsi MC, koji je Jelena prije nje najavljivala – kazao je izvor.

Karleuša je, naime, tada žestoko potkačila Severinu na Twitteru: 

I dalje ne vjerujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo sramota da nešto što drugi najavljuju mjesecima predstavim kao svoju ideju…

U “Grandu” očekuju da će joj Seve napokon žestoko uzvratiti, i to spominjanjem njene afere sa Ognjenom Vranješom – ističe izvor, prenosi Dnevni avaz.

Saša planira da u tom žiriju budu i predstavnica Makedonije na ovogodišnjem Eurosongu Tamara Todevska, potom Nenad Knežević Knez iz Crne Gore, dok će BiH predstavljati Šerif Konjević, koga je Karleuša prozivala da ima “seljačke pjesme”. Vjeruje da će i između njih sijevati varnice – objašnjava sagovornik. 

Popović je potvrdio da sprema iznenađenje za publiku, ali nije želio otkrivati ko će biti pojačanje u novoj sezoni. 

Estrada s prostora bivše Jugoslavije borit će se protiv našeg žirija. Naravno, glavni akteri će i dalje biti kandidati, a šta sve ovo znači, vidjet ćete od septembra – poručio je direktor “Granda”.

cazin.net