Objavljeni snimci: Stravični prizori nesreće u kojoj su poginuli Erdan i Selim (VIDEO)


IBARSKA MAGISTRALA

Do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke “golf” crnogorskih registarskih odluka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom

Prizor na mjestu nesreće koja se dogodila rano jutros u mjestu Travnik, na Ibarskoj magistrali u Srbiji, je stravičan.

Automobil, u kom su na licu mjesta nastradali rođaci  Erdan Husović (18) i Selim Halilović (28) (28) iz Rožaja u Crnoj Gori i teško povrijeđena jedna žena, je potpuno smrskan nakon što se zakucao u autobus.

Do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke “golf” crnogorskih registarskih odluka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom.

Prema informacijama sa lica mjesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu.

Kako se nezvanično saznaje, u automobilu je bila i majka jednog od stradalih mladića, a za volanom je bio osamnaestogodišnji Erdan.

Niko od putnika autobusa nije povrijeđen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a poslije uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je za Telegraf da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta i odmah započeli izvlačenje tela poginulih i povrijeđene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa.

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povrijeđen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vrijeme.

– Neki su još na mjestu nesreće, neki su otišli – rekao je on za ovaj portal.

Preticali po magli: Poginula dva brata, u automobilu im bila i majka

Dvije osobe iz “golfa” su na mjestu preminule, dok je jedna ženska osoba, koja se takođe nalazila u automobilu, pretrpjela teže povrede

fokus.ba