OTKRIVEN MOTIV BRUTALNOG NAPADA U ŠPANIJI! Evo šta se sve dešavalo u SOBI STRAVE!


Turisti u španskom letovalištu Kosta del Sol šokirani su posmatrali kako na balkonu jedne od zgrada u blzini luke, muškarac nožem preti drugom, dok mu je krv lila po grudima. Brza akcija lokalne policije izbegla je veliku nesreću i uhapsila Srbina, a evo šta je sve prethodilo ovoj drami!

Naime, sve se odigralo u sredu popodne, kada su turisti gledali kako jedan čovek drži drugog na balkonu, preteći mu velikim nožem. Žrtva je bila u donjem vešu, sa povezom na očima, lisicama, dok mu se na grudi slivala krv.

Policija je vrlo brzo stigla na lice mesta i pokušali su da smire napadača iz prizemlja, a zatim su otišli ​​kod njega na sprat.

Sve vreme naoružani mušakrac je pretio nožem, dok se ispred zgrade okupio veliki broj šokiranih prolaznika.

Napadač, njegova supruga i žrtva zajedno su iznajmili apartman. U trenutku dok se na balkonu odvijala drama, žena je uspela da pobegne od pomahnitlog napadača.

Međutim, u saradnji sa policijom, ona se ušunjala nazad kroz prozor i otvorila vrata. Policija je onda ušla unutrai savladala napadača koji se tom prlikom nije opirao.

Žrtva, koja je takođe srpskog porekla, ima rez na glavi koji je saniran sa čak 11 kopči.

foto: rintscreen thesun.co.uk

Istraga je u toku, a prema prvim informacijama, iza napada se krije ljubomora. Napadač je tada nož bacio na terasu, a imao je i nekoliko mobilnih telefona.

Šokantne scene prestravile su turiste.

“Sve je moglo grozno da se završi. Kada sam video muškarca prekrivenog lica, mislio sam da će da ubije”, rekao je Filip Dej, Britanac koji godinama živi u španskoj Esteponi.

Smejao se dok su ga hapsili

Jedna žena, koja radi u tom kraju, kaže da je žrtvu viđala ranije i da se činio “kao da je fin čovek”. Za sada se ne zna koliki je stepen njegovih povreda, a nalazi se u bolnici.

“Muškarac sa nožem je izgledao kao manijak, kada ga je policija odvlačila smejao se i namigivao ljudima… Bilo je veoma čudno”, rekao je još jedan očevidac.

kurir.rs