Ovo su najzlobniji znakovi: Tamna strana horoskopa


Ako ste zbog nekoga zapali u nevolju, provjerite nisu li saučesnici vaše nesreće bili baš ovi horoskopski znakovi.

Jarac

Upoznali ste Satanu lično. I da se srušite na ulici pred njegovim nogama, ako vam je, ne daj Bože, pozlilo, preskočiće vas iznerviran što ste mu se uopšte prepriječili na putu. Novac pokreće njegov svijet i on je vjenčan za njega. Dalja emocija prema živim bićima je ograničena. Na njegovom ledenom licu nećete uočiti nikakav osjećaj. Gestikulacija ne postoji, a iza toga se krije jedno NIŠTA.

Ribe

Sa potpuno nerealnim i ludim idejama, dok vam se prijatno smješka, kroz glavu će mu prolaziti misli o tome kako bi mogao da vam izvadi oko ne bi li pravio razne eksperimente. Za svoju korist Ribe će vas lagati najperfidnije moguće. Taktički će vam naći slabu tačku i igrati na kartu sažaljenja. One će se toliko uživjeti u ulogu da će biti u stanju da povjeruju same sebi, ali pozadina je nešto drugačije boje. Kad ostvari cilj, nestaje iz vašeg života, a vi saznajete da je njen identitet lažan. Međutim, već je kasno, jer tu joj se gubi svaki trag. Romantično, zar ne?

Škorpija

Evo Škorpije nekom greškom na ovoj listi. Pitate se zašto greškom kada su one hodajuće ZLO? Ne. Pogrešno je definirati ih tako. One su duboko osjećajna bića i, kada vole, u potpunosti su predane. Istina je da su nezgodne kao kratko ćebe, ali vodite li se pravilima da je ne iznevjerite i povrijedite, nećete imati tu nesreću da upoznate njenu mračnu stranu. Sa druge strane, ako se poigrate vatrom, pobrinuće se da vam od života napravi pakao. Ova gospodarica tame je u stanju da to istinski uradi. Ne iskušavajte je!

Izvor: radiosarajevo.ba