PAROVI ŠOU OVE JESENI Ognjen Vranješ ulazi u rijaliti, raskrinkat će Karleušu i zaraditi sumu od koje vam staje dah


Produkcija “Parova” spremna je platiti po 100.000 eura Luki Lazukiću i Ognjenu Vranješu za ulazak u slijedeću sezonu novog rijalitija, piše Kurir.rs.

Navodno je namjera glavnih organizatora da IT stručnjak otkrije sve detalje u vezi braka s Nataša Bekvalac, dok bi fudbaler pričao o seks-aferi sa Jelenom Karleušom. 

“Lazukić i Vranješ stoje na spisku za narednu sezonu ‘Parova’. Oni će u toku sljedeće sedmice dobiti poziv od produkcije, koja se spremna da im ponudi po 100.000 eura, pa čak i više ako bude neophodno. Cilj je da obojica pristanu kako bi narodu na tacni ponudili sve ono šta su pratili tokom medija. Pošto se njih dvojica nisu mnogo javno oglašavala, već su uglavnom pričali na sudu o incidentima s bivšim partnerkama, ovo bi bila idealna prilika da javnost čuje šta oni imaju da kažu”, otkriva izvor Kurira. 

Vranješ je u Anderlechtu zarađivao 800.000 eura godišnje, a trenutno igra u atinskom AEK-u, pa su ipak male šanse da uđe u rijaliti, osim možda nakratko.

“On bi tek imao šta da kaže o Jeleni Karleuši, koja je varala supruga Duška Tošića s njim skoro dvije godine. Iako je u javnosti procurila njihova intima u svakom smislu, nešto novo uvijek može biti interesantno za javnost”, rekao je izvor.

sport.ba