Poziv studentima: Prijavite se na studentski posao u ”Bihaćkoj pivovari”


Unija studenata je nakon provedenih aktivnosti na 15. Međunarodnom sajmu ekologije EKOBIS 2017 i održavanja Okruglog stola na istom odlučila nastaviti raditi na promociji studenata Univerziteta u Bihaću i pomoći istima prilikom zapošljavanja.
Naime, traži se 1 (jedna/jedan) studentica/student apsolvent Univerziteta u Bihaću, koji bi radio minimalno 2 mjeseca u ”Bihaćkoj pivovari” uz određenu naknadu. Opis posla jeste upoznavanje sa administrativnim poslovima u navedenom privrednom subjektu te rad na istima, ali naravno svi detalji se dogovaraju sa poslodavcem.

Studenti sa svih organizacionih jedinica mogu partipirati u ovom našem pozivu na sljedeći način:

Potrebno je uslikati svoj prosjek ocjena sa studentskog infoservisa
Potrebno je uslikati svoju “ličnu kartu” sa studentskog infoservisa (u prilogu je slika/primjer kako to treba izgledati)
Potrebno je ostaviti Vaš broj telefona

abc.ba

Zbog kratkog roka kojeg imamo, krajnji rok za prijave je večeras do 00:00. Studentica ili student sa najvišim prosjekom koji aplicira će sutra dobiti kontakt kako i gdje da se javi.

Prijaviti se možete samo putem inbox-a, tj. slanjem poruke na ovu stranicu (LINK), a ne pojedinačno osobama predstavnicima Asocijacija studenata ili Unije studenata.

Najbolja studentica/student će nakon toga imati priliku da obogati svoje iskustvo i CV kao i znanja i vještine.

/ABC.ba