Priznavanje makedonskih vozačkih dozvola II / Извештај од средбата со Амбасадорот на Р. Македонија во СР.

Извештај од средбата со Амбасадорот на Р. Македонија во СР. Германија,Г-дин Сашо Марковски, остварена на 10 Мај 2017 година. Почитувани,

Read more