TURBULENCIJE NA SANTIAGO BERNABEU Zidane oduzima desetku Luki Modriću


Eden Hazard primarna je Realova meta za ljetni prijelazni rok i prema pisanju španjolskih medija, posao bi uskoro trebao biti i službeno zgotovljen.

hazard

Zinedine Zidane dobit će tako nasušno potrebnog ofanzivca koji čini razliku i za tu je priliku spreman uzeti desetku s leđa Luke Modrića i dati ju Belgijcu.

Španjolci i Britanci pišu kako je Francuz obećao najboljeg igraču Chelseaja broj 10 na dresu jer ovaj ne želi ulogu niti sedmicu Cristiana Ronalda koju danas nosi Mariano Diaz, a od prije je poznato da se Zidane i Hazard međusobno izrazito cijene.

Modrić, službeno najbolji nogometaš svijeta, vlasnik je Realovog dresa s brojem deset već dvije godine nakon što je prije toga nosio broj 19.

modric


Hazard pak u Chelseaju i reprezentaciji Belgije nosi isti broj pa se Španjolci pitaju znači li ovaj potencijalni Zidaneov potez Modrićev odlazak iz kluba nakon sedam godina.

eden-hazardcropped-18bmwelwdcv1qg03cz2kvcyq

Luki, smatraju, ne ide u prilog ni informacija da Real silno želi Juventusovog kreatora igre Miralema Pjanića te Unitedovog Paula Pogbu. Francuz bi, čini se, bio najsretniji kada bi mogao u veznom redu upariti njih dvojicu uz podršku Casemira.

sport.ba