U DRUŠTVU VELIKIH SVJETSKIH ZVIJEZDA: Dragana Mirković se provodi sa holivudskom elitom


Dragana Mirković je odlučila da prihvati poziv svog prijatelja, filmske zvijezde Žan Klod Van Dama pa je sa suprugom Tonijem i djecom Markom i Manuelom otputovala u Los Anđeles, a dane provode družeći se sa holivudskom elitom poput glumaca Vendi Malik, Brit Robertson, Pamele Anderson, Aleksa Petifera, supermodela Kejt Mos i mnogih drugih.

Dragana je sa porodicom odlučila da u potpunosti uživa u svemu što svjetska prijestonica filma može da ponudi.
Žan Klod se potrudio da bude dobar domaćin tako da dane provode otkrivajući mjesta u Los Anđelesu koja su poznata samo žiteljima, ručaju sa glumačkim zvijezdama koje su i njegovi prijatelji dok su večeri posvećene holivudskim prijemima koji su gotovo svakodnevni u periodu dodjela nagrada od kojih će najveća, Oskar, biti dodjeljena za dvije nedjelje.

Naravno, Van Dam ih je više puta ugostio i u svojoj vili, a na folk pjevačicu je najveći utisak ostavila njegova soba sa memorabilijama koje je sakupio tokom višedecenijske uspješne karijere.

– Oduševljena sam gostoprimstvom koje nam je pruženo, kao i brojnim umjetnicima koje sam upoznala i koji su mi još jednom potvrdili da su najveće zvijezde najjednostavnije, i da su to zaista pristojni i izuzetno prijatni ljudi kada su van posla i kada se druže sa prijateljima. Žao mi je što zbog početka škole ne možemo i duže da ostanemo, ali svakako imamo još jedan dodatni povod da što skorije ponovo dođemo- nije skrivala pozitivne impresije Dragana.

avaz.ba