UFC / Nurmagomedov “zaprijetio” Dani Whiteu: Da mi nisi dao pojas…


Dana White je nakon borbe stoljeća u kojoj su se u subotu sastali Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor najsretniji čovjek na svijetu. Iako je pokušao nakon meča, sve ono što se desilo u Las Vegasu, predstaviti kao veliku katastrofu.

Nema sumnje da je kada se kamere ugase i novinari odu zadovoljno trljao ruke i bio najsretnija osoba u svijetu sporta. Zbog svega što se desilo popularnost UFC-a sigurno je naglo porasla. Svi još uvijek pričaju o meču Nurmagomedov – McGregor i to je događaj koji je obilježio i još uvijek obilježava prethodnu sportsku sedmicu. Pričat će se o ovom meču još dugo i sasvim je jasno – najviše će profitirati UFC i Dana White.

Nakon što je Nurmagomedov odnio pobjedu White mu nije stavio pojas u oktagonu i istaknuo je kako nije smio da mu stavi pojas u tom trenutku.

“Ako ti stavim ovaj pojas sada, ljudi će poludjeti i počet će bacati sve u oktagon. Još neko će biti povrijeđen”, rekao je White Khabibu u oktagonu. Šampion je svoj pojas dobio prije odlaska kući, a čini se da je svratio na još jedno mjesto prije odlaska u Dagestan.

Khabib je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj sjedi na BMW-u Dana White uz poruku:

“Sretan si što si mi dao moj pojas, inače bih ti razbio automobil. Znaš da znam lokaciju na kojoj parkiraš”, napisao je Nurmagomedov.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@danawhite you lucky that you give my belt, or I would smash your car, I know your parking location 😎 #SendmeLocaition

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

radiosarajevo.ba